Hoppa till innehållet

Boka service

Boka online

Boka din service online för att få bästa pris! Vi återkopplar alltid att din bokning är mottagen.

Boka på telefon

Ring och prata med någon av våra servicerådgivare för din bokning.

Vill du behålla din bil i toppform? Då ska du vända dig till våra auktoriserade verkstäder. Alla våra mekaniker är experter på just sina varumärken. De är välutbildade och de har de senaste diagnosinstrumenten och specialverktygen. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Vi kontrollerar även mjukvaran i ditt fordon, och rekommenderar dig om vi anser att något behöver uppgraderas. Har din bil fått en återkallelseåtgärd? Det sköter vi automatiskt åt dig när du servar din bil hos oss. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i våra händer.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en bilservice?

Man kan tro att det kostar mer att besöka en auktoriserad bilverkstad. Därför har J BIL Prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Vad man ofta inte tänker på är att felsökning hos en auktoriserad verkstad med datoriserad originalutrustning och specifik märkeskunskap går avsevärt fortare jämfört med icke auktoriserade verkstäder. Originalstämpel i serviceboken betyder dessutom mycket för andrahandsvärdet på din bil.

Vad för service ska göras?

Det kan vara olika servicebehov vid olika servicetillfällen. I serviceboken står det intervallet för hur ofta din bilmodell behöver service och vilken typ av service du ska göra.

Vad ingår i en service för bil?

I varje bils servicebok står det noga angivet vilka delar som ingår i en bilservice. Beroende på vilken typ av service det är kan det skilja sig vilka moment som ingår, det kan exempelvis vara kontroll av lampor, vätska, däck och bromsar.