Hoppa till innehållet

Upptäck våra erbjudanden

Här hittar du våra bästa erbjudanden på allt från personbilar till transportbilar och service. Oavsett om du är ett företag, en familj eller bara söker efter en bra bil så har vi alltid prisvärda erbjudanden på båda nya och begagnade modeller.

Privatleasing med oslagbara priser

Just nu kan du ta del av en fantastisk privatleasing hos oss på J BIL, till en låg månadskostnad som är exklusiv för våra anläggningar i Stockholm och Göteborg. Hos oss kan du välja mellan de båda populära modellerna Peugeot 3008 och Opel Mokka, från endast 3 099 kronor i månaden.

Läs mer om vår privatleasing med oslagbara priser

Sänkta priser på elektriska transportbilar

Snabb leverans från endast 1.999 kr/mån

Behöver du en ny transportbil till företaget? Nu har vi sänkt priserna på våra elektriska transportbilar från Opel, Citroën och Peugeot – med den nuvarande klimatpremien kan du dessutom göra extra avdrag för företaget.

Exklusivt hos oss på J BIL kan du just nu ta del av en helt ny Peugeot e-Partner, från endast 1.999 kr/mån. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, med omgående leverans.

Läs mer om kampanjen

Hyr en fabriksny bil

Du måste inte köpa en bil, hos J BIL kan du hyra en fabriksny personbil eller transportbil till en fast månadskostnad där allt ingår, inklusive skatt och försäkring. Ingen kontantinsats, inga servicekostnader och det är bara att lämna tillbaka bilen när hyresperioden är slut.

Läs mer om att hyra en fabriksny bil

Läs mer om att hyra en fabriksny transportbil

Omgående leverans

Om du letar efter en bil för omgående leverans så har vi alltid lagerbilar som är iordningställda och kan fås med kort leveranstid.

Läs mer om bilar med omgående leverans

Demobilar

Vi visar alltid de senaste modellerna i våra bilhallar. Det gör att vi regelbundet byter ut våra demobilar. Då säljer vi ut våra tidigare demobilar och du kan göra en bra affär. Bilarna är i mycket gott skick och har oftast mycket låga miltal.

Läs mer om demobilar

Privatleasing

Från endast 2.799 kr/mån

Just nu kan du ta del av en fantastisk privatleasing hos oss på J BIL, till en låg månadskostnad som är exklusiv för våra anläggningar i Stockholm och Göteborg. Hos oss kan du välja mellan flera populära modeller. Från den bästsäljande SUV:en Peugeot 3008 till den kompakta citybilen Citroën C3, från endast 2 799 kronor i månaden.

Läs mer om J BIL Privatleasing