Hoppa till innehållet

Våra erbjudanden

Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

HYR EN FABRIKSNY BIL

Du måste inte köpa en bil, hos J BIL kan du hyra en fabriksny personbil eller transportbil till en fast månadskostnad där allt ingår, inklusive skatt och försäkring. Ingen kontantinsats, inga servicekostnader och det är bara att lämna tillbaka bilen när hyresperioden är slut.

Läs mer om att hyra en fabriksny bil

Läs mer om att hyra en fabriksny transportbil

FYNDA EN BEGAGNAD BIL MED FABRIKSGARANTI FRÅN ENDAST 1.499 KR/MÅN

Nu har vi fyllt våra lager med ett brett utbud av begagnade bilar till riktigt bra priser. Ta del av våra absolut bästa erbjudanden på några av de mest populära modellerna från Peugeot, DS och Citroën – gäller på begränsat antal bilar registrerade under 2022.

Läs mer om våra begagnade bilar med fabriksgaranti

Köp en transportbil
– Få ett presentkort på Apollo med 20 000 kr

Dags att boka vintersemestern – just nu får du ett presentkort på Apollo laddat med 20 000 kronor när du köper en transportbil hos J BIL innan 29 februari 2024. 

Läs mer om kampanjen

Omgående leverans

Om du letar efter en bil för omgående leverans så har vi alltid lagerbilar som är iordningställda och kan fås med kort leveranstid.

Läs mer om bilar med omgående leverans

Demobilar

Vi visar alltid de senaste modellerna i våra bilhallar. Det gör att vi regelbundet byter ut våra demobilar. Då säljer vi ut våra tidigare demobilar och du kan göra en bra affär. Bilarna är i mycket gott skick och har oftast mycket låga miltal.

Läs mer om demobilar