Hoppa till innehållet

Om oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Läs mer om kundnöjdhet

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Citroën, Opel, och Mitsubishi har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi är stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen erfarenhet om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.

Vi finns på fyra platser i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Varmt välkommen till J BIL – bilglädje hela vägen!

Läs mer om hållbarhet