Hoppa till innehållet

Våra kärnvärden

Du kanske har sett våra kärnvärden och undrar vad de står för? Egentligen är det ganska enkelt – om vi mår bra och trivs på arbetsplatsen så blir vi bättre på att ta hand om dig som kund.

Kärlek

Våra kunder och medarbetare trivs och känner sig som en del av familjen. Känslan på företaget präglas av trygghet, ärlighet och omhändertagande. Alla medarbetare känner sig alltid sedda och bekräftade på arbetsplatsen. Vi har roligt tillsammans. Våra kunder står alltid i centrum och känner av vår harmoni och glädje. Våra kunder får bästa tänkbara bemötande och vi håller alltid det vi lovar.

Energi

Med stor vilja skapar vi möjligheter och löser eventuella problem tillsammans. Vi jobbar effektivt med stort engagemang varje dag. Våra gemensamma och individuella prestationer leder till att vi når våra mål. Vi är noggranna och detaljorienterade i allt vi gör. Vi gör allt vi kan för att göra våra kunder nöjda. Vi ger oss aldrig.

Dynamik

Vi vill alltid bli bättre på allt vi gör. Därför befinner vi oss i en ständig rörelse framåt.

Vi jobbar aktivt med att förbättra våra rutiner och processer. Samtliga anställda tar ansvar samt vågar, vill och får ta avgörande beslut. För att komma framåt hjälps vi åt och det finns inga gränser för vems jobbet är. Det är en självklarhet att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vår kreativitet leder till bra affärer, för oss och för våra kunder. Vår grundinställning är att ingenting ska vara omöjligt.