Hoppa till innehållet

Demobilar

Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi

Vi visar alltid de senaste modellerna i våra bilhallar. Det gör att vi regelbundet byter ut våra demobilar. Då säljer vi ut våra tidigare demobilar och du kan göra en bra affär. Bilarna är i mycket gott skick och har oftast mycket låga miltal.

Vanliga frågor och svar om demobilar 

Vad är en demobil?

En demobil är oftast en bil som varit en utställningsbil eller en bil som använts för provkörning. Oftast har bilarna större motor och mer utrustning, vilket innebär att du får mycket bil för pengarna. 

Hur mycket billigare är en demobil?

Det beror på modell och miltal, men det är alltid en bra affär.

Är det bra att köpa en demobil?

Det finns många fördelar med en demobil:

  • Nybilskänsla

Demobilar har sällan kört långa sträckor på vägen och behåller därför en känsla av att vara som nya, eftersom de inte har använts som begagnade bilar. Det kan vara en demobil som enbart har stått i vår bilhall på någon av våra anläggningar.

  • Hög utrustningsnivå

Våra demobilar är ofta extrautrustade eftersom vi vill visa en bred palett av de tillval som finns tillgängliga i nya bilar.

  • Hög säkerhetsnivå

Eftersom våra demobilar oftast är välutrustade, innebär det också att bilen har en ökad säkerhetsnivå. 

  • Lågt miltal

En demobil kan ha använts som tjänstebil, enbart stått i vår bilhall som utställningsbil eller provkörts på korta sträckor, vilket innebär att bilen som regel har en låg körsträcka.

  • Fabriksgaranti

Demobilar har oftast helt nya och en del av det aktuella sortimentet, vilket innebär att de vanligtvis fortfarande omfattas av nybilsgaranti.

Garanti

Alla demobilar har fabriksgaranti.


Värvårdare

Alla bilar är servade och genomgångna av våra auktoriserade tekniker.

 

Erbjudandena gäller bilar i lager och kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Reservation för slutförsäljning och ev. ändringar, avvikelser och feltryck.