Hoppa till innehållet

Toppbild med J BILs färger där det står: Kanonpriser , begagnade bilar med fabriksgaranti

Fynda en begagnad bil med fabriksgaranti
– från endast 1.499 kr/mån

Nu har vi fyllt våra lager med ett brett utbud av begagnade bilar till riktigt bra priser. Ta del av våra absolut bästa erbjudanden på några av de mest populära modellerna från Peugeot, DS och Citroën – gäller på begränsat antal bilar registrerade under 2022.

Välj mellan allt från en fullt utrustad Peugeot 3008 GT till elbilen Citroën ë-C4 Shine och en DS 7 Performance Business – med återstående fabriksgaranti på varje modell. Dessutom erbjuder vi just nu ett mycket förmånliga billån med låg ränta och en låg månadskostnad från endast 1.499 kr/mån, beroende på vilken modell du är intresserad av.

Välkommen till vår bilhall och hitta din nästa bil. Våra duktiga säljare finns alltid tillgängliga så att du kan få hjälp med att hitta rätt modell och rätt upplägg som passar för just din situation.

Se några modellexempel från kampanjen

Se några modellexempel från kampanjen

Billån prisexempel uträknade på 36 månader, 30 % kontantinsats och 0,99 % ränta. Restvärde, kreditbelopp, och effektiv ränta varierar för respektive modell. Administrationsavgift och uppläggningsavgift tillkommer. Gäller begränsat antal bilar. Miltal och ålder varierar beroende på bil. Kontakta J BIL för exakt specifikation för respektive modell.  Bilarna på bilderna är exempelbilder och inte representativa för de faktiska bilarna. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.