Hoppa till innehållet

Köp en transportbil
– få ett presentkort på Apollo med 20 000 kr 

Dags att boka vintersemestern eller vårens charterresa – just nu får du ett presentkort på Apollo laddat med 20 000 kronor när du köper en transportbil hos J BIL innan sista februari 2024. 

I våra bilhallar hittar du ditt företags nästa transportbil. Vi har ett brett utbud av modeller från Opel, Peugeot och Citroën. Allt från de mindre Peugeot Partner och Opel Combo, till de större Citroën Jumpy och Peugeot Boxer. Välj mellan modeller med både förbränningsmotorer och 100 % elektriska – utrustade med allt du behöver för ditt företag.

Fram till sista februari ger vi alla som köper en ny transportbil ett presentkort hos Apollo laddat med 20 000 kronor. Presentkortet gäller på alla resor hos Apollo och ges ut i samband med att din nya transportbil levereras. 

Passa på att köpa ditt företags nya transportbil och samtidigt unna dig en härlig resa. Välkommen in till våra bilhallar.

Erbjudandet gäller på utvalda transportbilar fram till 29/2 2024. Kontakta J BIL för mer information om exakt vilka modeller. Ett presentkort ges i samband med leverans av transportbil och gäller på alla resor med Apollo.